Blogi

8.10.2018

”Joskus unohdan, että teen tärkeää ja arvokasta työtä” – Kevytyrittäjä ja valokuvaaja Teemu Parta

Viikon kevytyrittäjä Teemu Parta

Kuka olet?

Olen Teemu Parta, osa-aikainen valokuvaaja, perheenisä sekä pesäpallo- ja jääkiekkofani Kouvolasta.

Mitä teet?

Olen prosessinhoitajana UPM:llä. Olen valokuvannut ”aina”, siis noin 20 vuoden ajan. RC-lennokit on läheisesti harrastuksissa myös.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Jossain vaiheessa opetin valokuvausta kansalaisopistolla ja kuvauksia kyseltiin suuntaan jos toiseen. Mietin, että miksei kysyntää voisi kokeilla myös kevytyrittäjänä. Sitten aloin googletellen selvittää, millaisia kokemuksia ihmisillä on kevytyrittäjyydestä ja mitä palvelua ihmiset tykkäävät käyttää.

Päädyin UKKO.fi:n sivuille.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tavallinen työpäiväni kevytyrittäjänä sijoittuu usein urheilutapahtumaan. Menen paikalle usein vähintään tuntia ennen ja tallennaa ennakko tunnelmia. Peli, oli se sitten superpesistä tai liigakiekkoa, kestää pyöreästi kolmisen tuntia.

Monesti pelille on useampiakin tilaajia, kuten lehti, joukkue itse tai jokin muu taho. Pyrin tekemään kuvia jo erätauoilla – ehkä jopa lähettämään ne eteenpäin. Pelin jälkeen onkin jo usein kiire saada joka taholle kuvat. Niinpä lopujen käsittelyssä menee vielä aikaa loppuillastakin.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa on, että saa kuvata sitä mitä muutenkin tykkäisi seurata. Joukkueen kanssa usein hitsautuu kauden aikana hyvin myös yhteen.

Missä haluaisit kehittää itseäsi?

Kehitettävää löydän ehkä oman työn arvostuksessa. Joskus unohdan että teen tärkeää ja arvokasta työtä.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Suosittelen kokeilemaan kevytyrittäjyyttä. UKKO.fi toimii aivan mahtavasti!

Tutustu Teemuun esimerkiksi seuraavissa kanavissa:

Instagram
Facebook
Teemun portfolio

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

Saara Teirivaara
Kirjoittaja

Saara Teirivaara

Saara tuottaa sanoja, kuvia ja tarpeen tullen melkeinpä mitä tahansa muuta jota markkinoinnin maailmassa saattaa tarvita. Erityisen lähellä tämän some-Picasson sydäntä ovat Instagram, lämmin sää, valkoiset tennarit ja kaikki visuaaliset asiat.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta

millaisia ovat kevytyrittäjät

Millaisia kevytyrittäjät oikein ovat?

Moni miettii, millaisia kevytyrittäjät ovat. Tunnistaako kevytyrittäjän kävelytyylistä tai kädenpuristuksesta? Miltä kevytyrittäjä näyttää tai kuulostaa? Onkohan omassa lähipiirissä yrittäjämielisiä tai ihan vain satunnaisista keikoista...
Lue lisää »