Vanhempainvapaalla työskentely

Haluaisitko hyödyntää osaamistasi vanhempainvapaalla? Ala kevytyrittäjäksi!

Tiesitkö, että vanhempainvapaalla työskentely sunnuntaina tai arkipyhinä ei vaikuta vanhempainrahaan? Näin on! Kevytyrittäjyys mahdollistaa helpon tavan laskuttaa satunnaiset keikkatyöt ilman omaa yritystä – myös vanhempainvapaalla. UKKO.fi hoitaa laskutuksen, eikä sinun tarvitse murehtia kirjanpidosta tai muista yrittäjän paperitöistä.

  • Päätä itse milloin, kenelle ja mihin hintaan työsi teet.
  • Et tarvitse omaa y-tunnusta, etkä ole kirjanpitovelvollinen
  • Hoidamme paperityöt puolestasi
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Monia mietityttää myös vanhempainvapaan merkitseminen CV:hen. Kevytyrittäjänä tehdystä keikkatyöstä saa myös arvokasta kokemusta, joka kannattaa merkata myös omaan ansioluetteloon!

Lue lisää kevytyrittäjyydestä vanhempainvapaalla!

Kevytyrittäjyys mahdollisti pienimuotoisen työnteon Miialle myös äitiyslomalla”

Olen Miia Numminen, 32-vuotias elämänhaluinen Personal Trainer, ravintovalmentaja ja pienen työttövauvan äiti Keuruulta. Elämäntapani on liikuttaa itseäni, perhettäni, läheisiäni sekä asiakkaitani. Liikun ja liikutan mahdollisimman monipuolisesti, eikä itselläni ole yhtä lajia ylitse muiden.

Itsensätyöllistäjä, näin huolehdit sosiaalisista kontakteistasi!

työssä, jossa pääsee hyödyntämään todellisia kykyjään ja suunnittelemaan aikataulunsa sekä yhteistyönsä itse. Itsensätyöllistäjiin lukeutuvat muun muassa yksinyrittäjät, kevytyrittäjät, freelancerit ja apurahansaajat.

Sonja Suomela jakaa ihonhoitorutiinejaan ja esittelee tuotteita blogissaan

Olen hyvinkääläinen kosmetiikkabloggaaja. Blogini on vajaa kaksi vuotta vanha kosmetiikkaintoilijan purkkishow. Blogin kantavia teemoja ovat ihonhoito ja korealainen kosmetiikka sekä meikki- ja hiusjutut. Varsinainen päivätyöni on leikkaussalissa anestesiasairaanhoitajana.

Miten hyvät ideat syntyvät? Ja mistä idea omalle yritykselle?

Harvoin kaikista parhaat ideat syntyvät kesken kiireisen työpäivän – useimmiten loistokas idea pulpahtaa päähän, kun sitä vähiten odotamme; esimerkiksi laiturin nokassa, saunassa tai juoksulenkillä. Mistä tämä johtuu?

Anna meidän hoitaa paperityöt – ja sinulla jää aikaa sille kaikkein tärkeimmälle

Älä anna asiantuntijuutesi ruostua!

Kevytyrittäjyys mahdollistaa perhe-elämän ja työelämän yhteensovittamisen. Monelle se tarjoaa myös sitä tärkeää omaa aikaa hektisen perhearjen keskellä. Voit työskennellä vaikka kotoa käsin itse valitsemillesi asiakkaille muutaman tuntia sunnuntaisin. Me hoidamme lakisääteiset paperityöt ja sinulla jää aikaa myös sille kaikkein tärkeimmälle. Myös työelämään palaaminen vanhempainvapaan jälkeen helpottuu, kun olet pitänyt ammattitaitoasi yllä vanhempainvapaan aikana.

Pidä yllä omaa osaamista ja työskentele sen verran kuin haluat – silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kevytyrittäjyys on mahtava väylä tehdä sitä mitä rakastat ja tienata siinä sivussa lisätuloja vanhempainvapaan aikana.

Kevytyrittäjyys on uusi työnteon muoto, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan ilman oman yrityksen perustamista. Valitset itse omat asiakkaasi ja määrität itse omat hintasi. Sinun ei tarvitse kantaa huolta yrittäjän byrokratiasta, sillä UKKO.fi hoitaa kaikki vaadittavat paperityöt, kuten verot, vakuutusmaksut ja eläkemaksujen pidättämisen.

Kevytyrittäjä et tarvitse omaa y-tunnusta, vaan voit toimia yksityishenkilönä. Aloittaa voit vaikka jo tänään!

Palveluumme rekisteröityminen on ilmaista ja pääset luomaan laskuja saman tien. Palvelumme käytöstä maksat ainoastaan silloin kun töitä on.

Näin helppoa se on!

  1. Luo lasku
  2. Asiakkaasi maksaa laskun
  3. Saat palkan tilille