Graafinen suunnittelija – myy osaamistasi itsenäisesti ilman yritystä

Oletko visuaalista silmää ja teknisiä taitoja omaava graafinen suunnittelija? Voit nyt laskuttaa suunnittelutyösi helposti ilman omaa yritystä – vaikka jo opintojen ohella!

UKKO.fi – laskutuspalvelu mahdollistaa omista töistä laskuttamisen yksityishenkilönä ilman yrityksen perustamista. Yrittäjän paperitöiden ja byrokratiaviidakon sijaan, voit rauhassa keskittyä tekemään sitä mitä todella rakastat.

Mikä parasta, voit aloittaa laskuttamisen vaikka heti!

  • Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
  • Päätä itse milloin, kenelle ja mihin hintaan työsi teet.
  • Saat palkkaa.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen.
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.
Invoice trough UKKO.fi

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Livekuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä Aino Sutinen

Aino Sutinen - Viikon Kevytyrittäjä

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Olen tehnyt sarjakuvia kauemmin ja sarjakuvablogini kautta aloin tallentaa itseäni kiinnostavia puhetilaisuuksia sarjakuva-/livekuvitusmuotoon. Huomasin tällaisen nopean, keskittymistä vaativan muistiinpanopiirtämisen sopivan itselleni ja pian aloin saada asiakkaita blogini ja verkostojeni kautta.

Dokumentaarinen sarjakuva ja infosarjakuva kiinnostavat itseäni myös ja olen opettanutkin niiden ja matkasarjakuvien tekemistä Sarjakuvakeskuksella Helsingissä.

”Vaihtelu ja luovuus ovat työssäni hienoa”

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Yhteydenottoja ja kontakteja voi tulla yllättävistä paikoista, kun verkostoituu.

Lue koko Ainon tarina ja ilmoita myös itsesi Viikon Kevytyrittäjäksi!

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerää päräyttävä portfolio

Hyvän visuaalisen silmän ja tekniset taidot voi muuttaa tulovirraksi sekä päräyttäväksi portfolioksi. Matka hyväksi AD:ksi alkaa keräämällä kokemusta ja omaa tyyliä kuvaavia näytteitä. Graafisen suunnittelijan edelliset työt toimivat käyntikorttina seuraaviin projekteihin.

Uran alkuun, luovaa sivuduunia tai kivoja projekteja eläkkeellä

Nykyisillä työmarkkinoilla homma etenee usein projektista ja firmasta toiseen, välillä yrittäjänä, välillä palkansaajana ja välillä molempina. Jotta oma palettisi pysyisi mahdollisen kevyenä ja paperityö vähäisenä, ei omaa yritystä aina tarvitse perustaa.

Keskity ideoihin, tekniseen osaamiseen ja asiakkaidesi tyytyväisenä pitämiseen. Infografiikka, kuvitusjuttu, tutun yrityksen logo, uuden organisaation ilmeen luominen, uudelleen brändääminen tai ihan mikä vaan visuaalinen ilmeen kanssa puuhaaminen toimii freelancerina myös ilman yritystä. Rahat saat UKKO.fi:n kautta palkkana tilille.

Oli ideanasi tehdä keikkaa mielenkiintoisen julkaisun tai kuvittamisen parissa tai vaikkapa kokeilla uutta tyyliä ja itsellesi uutta mediaa, projekti silloin ja toinen tällöin toimii kakkosduunina helposti ilman byrokratiaa.

Lisää tuloja freelancerina

Useat graafiset suunnittelijat pitävät monta rautaa tulessa työskentelemällä omien projektien parissa mainos- tai viestintätoimiston pestin lisäksi. Omat projektit ovat mainio areena kokeilla uusia ideoita, hioa tyyliä ja kerätä näytteitä portfolioon.

Myy luovat konseptisi vaikkapa klubien ja kulttuuri- tai urheilutapahtumien järjestäjille, mutta jätä hallinnointi minimiin laskuttamalla pienet hommat UKKO.fi:n kautta. Myös freelancerina riittää työtä, sillä monet mainostoimistot ja viestintäalan ammattilaiset tilaavat niin lehtien, esitteiden kuin web-sivustojen ulkoasusuunnittelua alihankintana.

Hyvään työtilaisuuteen kannattaa aina tarttua, eikä tarvitse aloittaa toiminimen tai firman perustamisella. Keskity siis mielenkiintoisiin projekteihin, joissa luovuus mahtuu kukoistamaan!

freelancer_koodaa_kotona

Graafinen suunnittelija

Mikä?

Edullinen ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

LUE LISÄÄ PALVELUSTA

Graafinen suunnittelija

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

KOKEILE PALKKALASKURIA

Graafinen suunnittelija

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti graafikoille!

Keskity kuvitus- ja suunnittelukeikkoihin ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

ALA KEVYTYRITTÄJÄKSI

Mari Luukkainen - Graafinen suunnittelija

Laskuta graafisen suunnittelun työt helposti ilman omaa yritystä. Älä suotta perusta omaa yritystä muutaman asiakkaan vuoksi. Ukon kautta laskutat ilman turhia paperitöitä ja byrokratiaa. Palvelun käyttö on helppoa ja nopeaa. Palvelumaksumme on vain 5 % laskutuksesta palkanmaksun yhteydessä (kun laskutettavan työn alv normaali 24).

Liity mukaan