Asiantuntija – kouluttajana oleminen kannattaa, vaikka toisen työn ohella!

 Laskuta työt ilman yritystä – rahat palkkana tilille!

Olitpa sitten minkä alan asiantuntija tahansa,  UKKO.fi:n kautta voit laskuttaa saamasi palkkiot kevytyrittäjänä helposti ilman y-tunnusta tai toiminimeä.

  • Et tarvitse omaa y-tunnusta.
  • Ukko hoitaa byrokratian.
  • Saat palkkaa.
  • Ei aloitus- tai kuukausimaksuja, vain 5 % + alv palvelumaksu.

Me hoidamme puolestasi verot, sosiaalivakuutusmaksut sekä tarvittaessa maksumuistutukset ja perinnän. Sinun tarvitsee keskittyä vain ydinosaamiseesi – siis tekemään sitä mitä eniten rakastat.

Ukon kautta laskuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa – aivan kuten rekisteröityminenkin. 

Helppo ja vaivaton laskutus

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Rahat suoraan tilille UKKO.fi:n kautta!

Kokemustasi tarvitaan. Jos osaat ohjata tilaisuuksia ja haluat auttaa ihmisiä, kouluttaminen käy myös työstä. Kun hallitset peruspedagogiset taidot ja osaat olla innostava, voit asiantuntijana päästä mukaville tuntitaksoille, ilman yrityksen perustamistakin.

kouluttajille

Näin se toimii:

  1. Tee työt
  2. Luo lasku
  3. Nosta palkka

Joustavasti aamulla tai illalla

Ota päämääräksi aktiiviseen kouluttajaverkostoon liittyminen ja pääset vaikuttamaan ympäristöösi. Aloja, tapoja, aikatauluja ja koulutettavia organisaatioita sekä henkilöitä riittää. Mikä parasta kouluttaminen sujuu toisen työn ohessakin, eläkkeellä tai halutessa siihen voi keskittyä enemmänkin.

Korkeatasoiselle koulutukselle ja osaamiselle on tilausta. Kerättyä tietoa ja kokemusta kannattaa siis jakaa eteenpäin. Kouluttamisessa innolla ja motivaatiollakin on merkitystä, sillä asioille omistautuminen näkyy tuntien sisällössä. Moniin paikkoihin tarvitaan erialojen asiantuntijoita, jotka jakavat oman palansa osana laajempaa opintokakkua. Mahdollisuuksia riittää.

Kouluttajan työ tarjoaa usein työaikoihin valinnanvaraa. Tunteja voi sopia joustavasti joko iltaan tai aamuun tai pelkästään viikonlopuille, riippuen kouluttajan aikatauluista. Toisen työn ohella tai vaikkapa äitiysvapaalla tai eläkkeellä kouluttajana saat lisää tuloja.

 

Pesti, jossa oppii itsekin

Voit toimia ammatillisena kouluttajana tai valmentajana, olla mukana koulutuspäivässä, toimia henkilökohtaisena mentorina, ohjata verkko-opiskelua, arvioida erilaisia näyttötutkintoja ja kokeita tai suunnitella koulutussisältöjä. Jargonista viis, nyt elinikäisen oppimisen aikakautena mahdollisuudet ovat laajat ja moninaiset, sillä ammattitaitoa päivitetään vähän väliä.

Kouluttamalla opit myös itse jäsentämään paremmin oleellista tietoa alaltasi. Uudet näkökulmat, toiminnan arviointi ja kiteytysten muuntaminen käytäntöön ovat osa kouluttajan mielenmaisemaa. Oppilaiden edessä pääset mukaan keskusteluihin, jotka avaavat sinullekin uutta perspektiiviä alasi kehitykseen. Kouluttajana rakennat myös omaa ammattilaisverkostoa ja lisäät henkilöbrändisi, projektiesi ja mielenkiinnonkohteidesi tunnettuutta. Pääset ihmisten pariin ja saat palautetta työstäsi.

Kouluttaja on asiantuntija - ukko.fi

Mikä?

Edullinen ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

LUE LISÄÄ PALVELUSTA

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

KOKEILE PALKKALASKURIA

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti kouluttajille!

Keskity ydinosaamiseesi ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

ALA KEVYTYRITTÄJÄKSI