Viikonlopputyö on helpointa kevytyrittäjänä

Viikonlopputyö on usein osa sekä iltoja että viikonloppuja sisältävien, tuntityösopimusten työaikoja . Viikonlopputyö voi myös olla ylitöitä, kun arkiviikon tunnit eivät tunnu riittävän projektin loppuunsaattamiseksi.

Viikonloppuna tehtävä lisätyö on useasti tarpeen, kun tuntuu, ettei nykysillä tuloilla pärjää arjessa tarpeeksi hyvin. Opiskelijalle opintotuki ei yleensä pelkästään riitä elämiseen ja näin ollen lisätulot ovat kaivattuja. Viikonlopputöiden ottamisen syynä voi myös olla säästötavoite tai toive oman elintason nostamisesta.

Työnantajien tarjoamat työsopimukset saattavat olla itselle hankalia tuntimääriensä ja työskentelypäiviensä perusteella ja itse työt epämieluisia, joten työpaikka jää yleensä tällaisissa tilanteissa ottamatta ja lainavuori sen kun kasvaa. 

On keksittävä erilainen ja joustava viikonlopputyö

Tällaisissa tapauksissa kevytyrittäjyys laskutuspalvelun kautta on paras mahdollinen vaihtoehto joustavaan työn tekemiseen.

UKKO.fi on ratkaisu tähän! Voit myydä omaa osaamistasi silloin kun haluat ja UKKO.fi hoitaa puolestasi kaikki laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät paperityöt, kuten viranomaismaksut ja -ilmoitukset. Sinä voit keskittyä markkinoimaan osaamistasi, palvelemaan asiakkaita ja tekemään sitä mitä rakastat!

  • Päätä itse milloin, kenelle ja mihin hintaan työsi teet.
  • Et tarvitse omaa y-tunnusta, etkä ole kirjanpitovelvollinen
  • Hoidamme paperityöt puolestasi
  • Saat palkan tilillesi
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

REKISTERÖIDY KEVYTYRITTÄJÄKSI

viikonlopputyö lisätyönä ja laskuttaminen

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjyys on uusi joustava työmuoto, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan aloittamisen helposti ilman omaa y-tunnusta tai toiminimeä.

UKKO.fi-palvelun avulla voit siis laskuttaa tekemästäsi työstä yksityishenkilönä.

Vuonna 2012 perustetulla palvelulla on jo yli 80 000 aktiivista käyttäjää.

Luo itsellesi ilmainen käyttäjätili ja pääset heti luomaan ensimmäisen laskusi. Lasku on valmis alle viidessä minuutissa. Saat rahat palkkana tilillesi, kun asiakkaasi maksaa laskun. Helppoa ja vaivatonta!

Valitset itse omat asiakkaasi ja määrität itse omat hintasi. Sinun ei tarvitse kantaa huolta yrittäjän byrokratiasta, sillä me hoidamme kaikki vaadittavat paperityöt, kuten verot, vakuutusmaksut, maksumuistutukset sekä tarvittaessa perinnän puolestasi.

UKKO.fi-kevytyrittäjänä sinulla ei siis ole omaa y-tunnusta, etkä täten ole esimerkiksi kirjanpitovelvollinen.

viikonlopputyö lisätyönä ja laskuttaminen

Miksi UKKO.fi?

viikonlopputyö lisätyönä ja laskuttaminen

 

Haluamme toimia kevytyrittäjän kumppanina koko matkan ajan.

Jo ennen rekisteröitymistä, ladattavissasi on laaja määrä tuottamiamme kursseja ja oppaita, esimerkiksi hinnoittelun ja markkinoinnin saralla. Toivomme, että näistä oppaista on sinulle hyötyä, kun mietit kevytyrittäjyyden aloittamista.

Rekisteröidyttyäsi saat pääsyn omaan hallintapaneeliisi, josta pääset luomaan ja lähettämään laskuta. Lisäksi löydät hallintapaneelista valikoiman rahanarvoisia etuja, esimerkiksi co-working-tiloihin, autonvuokrauspalveluihin sekä erinäisiin koulutuksiin liittyen – näitä etuja voit hyödyntää heti rekisteröidyttyäsi!

Rekisteröidy veloituksetta ja ota selvää, kuinka helposti juuri sinusta voisi tulla kevytyrittäjä!

Kokemuksia

Ihmemutsi Krista on osa-aikainen kevytyrittäjä-vloggaaja

Sain ensimmäisen yhteistyötarjouksen You Tuben kautta. En alkuun oikein tiennyt mitä tehdä. Otin yhteyttä UKKO.fi:hin ja siitä se sitten lähti. Sain apuja ja laskutus yhteistyökumppanin kanssa oli vaivatonta. Teen siis videoita pääelinkeinoni rinnalla.

Katri Saajanaho – eläintenhoitaja

"Tutustuin kevytyrittäjyyteen UKKO.fi-sivulla ja näin sivun, jossa oli juttua eläintenhoidosta. Kevytyrittäjyys on se miun juttu, kun ei tarvitse miettiä paperiasioita." "Olen eläinrakas ja työ eläinten parissa on kiinnostanut minua. Itselläni ei ole eläimiä, joten hienointa on se, että saa toisen lemmikistä seuraa!"

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kokemuksia

Anni Mielonen, web designer

”Olen toiminut kahden osuuskunnan kautta. Ovat olleet tasavertaisia asioiden sujuvuuden suhteen, mutta UKKO.fi:llä on edullisempi palvelumaksu, jolloin jää muutama kymppi enemmän itselle rahaa.”

Pauli Tiitinen, maalari

"Rohkeasti kokeilemalla totesin palvelun selkeyden; helppo tie kokeilla yrittäjyyttä kevyesti, ilman suurempaa paperisotaa. Palvelun käyttö oli mieluisaa ja sivuston ohjeistuksen avulla erittäin selkeää – tämän vuoksi valitsinkin UKKO.fi:n." Lue Paulin tarina

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.