Laskutus yksityishenkilönä – vaihtoehto yritykselle

Monet omaa työtään myyvät henkilöt joutuvat usein tilanteeseen, jossa asiakas haluaa ostaa työn laskulla. Tällaisessa tilanteessa työ jää tekemättä tai on marssittava Patentti-ja rekisterihallitukseen perustamaan yritystä.

Aito vaihtoehto omalle yritykselle

UKKO.fi-palvelu tarjoaa ratkaisun yksityishenkilöiden laskutuspulmiin. UKKO.fi on aito vaihtoehto oman yrityksen perustamiselle.

Palvelumme kautta yksittäinen työnsuorittaja voi helposti luoda laskun tekemästään työstä. UKKO.fi toimii virallisena laskuttajana ja tilittää rahat suoraan työnsuorittajan pankkitilille.

Helppoa ja vaivatonta

UKKO.fi:n yksinkertainen järjestelmä vaatii käyttäjältä ainoastaan verokortin ja pankkitilin numeron.

Kannustammme kaikkia käyttäjiämme laskemaan, missä vaiheessa oma yrityksen perustaminen on kannattavaa. Kun toiminta kasvaa tarpeeksi suureksi ja on pakko tehdä kiinteitä hankintoja ja palkata uusia työntekijöitä, on parasta perustaa oma yritys.

Satunnaiseen keikkaluonteiseen työhön UKKO.fi soveltuu todella hyvin.

Monet palvelumme käyttäjät ovat myös aikaisemmin toimineet toiminimellä, mutta kyllästyneet kirjanpidon ja byrokratian kiemuroihin. UKKO.fi hoitaa nimittäin kaikki lakisääteiset viranomaisilmoitukset, kirjanpidon jne. Työnsuorittajan tehtäväksi jää omaan erikoisosaamiseensa keskittyminen.

Edullinen laskutuspalvelu yksityishenkilölle

Alla olevassa kaaviossa on esitetty UKKO.fi-palvelun ja oman yrityksen perustamisen välisiä eroja. Parhaiten pääset tutustumaan UKKO.fi-palveluun rekisteröitymällä käyttäjäksi. Liittyminen ei maksa mitään, veloitamme ainoastaan palkan maksun yhteydessä.

 

 

 

 

Työllistyminen työttömänä

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.