Vaihtoehto yritykselle – Yksityishenkilönä laskuttaminen

Monet omaa työtään myyvät henkilöt joutuvat usein tilanteeseen, jossa asiakas haluaa ostaa työn laskulla. Tällaisessa tilanteessa työ jää tekemättä tai on marssittava Patentti-ja rekisterihallitukseen perustamaan yritystä.

Aito vaihtoehto omalle yritykselle

UKKO.fi palkkapalvelu tarjoaa ratkaisun yksityishenkilöiden laskutuspulmiin. UKKO.fi on aito vaihtoehto oman yrityksen perustamiselle.

Palkkapalvelumme kautta yksittäinen työntekijä voi helposti luoda laskun tekemästään työsuoritteesta. UKKO toimii virallisena laskuttajana ja tilittää rahat suoraan työnsuorittajan pankkitilille.

Helppoa ja vaivatonta

Ukon yksinkertainen järjestelmä vaatii käyttäjältä ainoastaan verokortin ja yhteystiedot.

Kannustammme kaikkia käyttäjiämme laskemaan, missä vaiheessa oma yrityksen perustaminen on kannattavaa. Kun toiminta kasvaa tarpeeksi suureksi ja on pakko tehdä kiinteitä hankintoja ja palkata uusia työntekijöitä, on parasta perustaa oma yritys.

Satunnaiseen keikkaluonteiseen työhön UKKO.fi soveltuu todella hyvin.

Monet palvelumme käyttäjät ovat aikaisemmin toimineet toiminimellä, mutta kyllästyneet kirjanpidon ja byrokratian kiemuroihin. UKKO hoitaa nimittäin kaikki lakisääteiset vakuutukset, viranomaisilmoitukset, kirjanpidon jne. Työnsuorittajan tehtäväksi jää omaan erikoisosaamiseensa keskittyminen.

Edullinen palkkapalvelu yksityishenkilölle

Alla olevassa kaaviossa on esitetty UKKO.fi palvelun ja oman yrityksen perustamisen välisiä eroja. Parhaiten pääset tutustumaan UKKO.fi palkkapalveluun rekisteröitymällä käyttäjäksi. Liittyminen ei maksa mitään, veloitamme ainoastaan palkan maksun yhteydessä. Palkan maksusta perimme 5 % (+alv) kiinteän komission. (Palvelumaksu lasketaan laskun arvonlisäverottomasta summasta).

Yksityishenkilönä laskuttaminen vs oma yritys

Oma yritys

UKKO.fi

Y-tunnus Sinun vastuullasi Ukko hoitaa
Alv ja-ennakonperintärekisteri Sinun vastuullasi Ukko hoitaa
Vakuutukset Sinun vastuullasi Ukko hoitaa
Alv ja-ennakonperintärekisteri Sinun vastuullasi Ukko hoitaa
Vähennyskelpoiset kulut Sinun vastuullasi Ukko hoitaa
Kirjanpito Sinun vastuullasi Ukko hoitaa
Muut paperityöt Sinun vastuullasi Ukko hoitaa
Perintä Sinun vastuullasi Ukko hoitaa
Laskujen lähettäminen Sinun vastuullasi Ukko hoitaa

Testaa UKKO.fi:tä ilmaiseksi:

Liity tästä!

10.6.2013