Valokuvaaja – laskuta kuvauskeikat UKKO.fi:n avulla!

Kuvauskeikkoja riittäisi – häitä, ylioppilasjuhlia tai vaikka bändin promokuvaukset, mutta miten laskuttaa kuvauspalkkiot ilman omaa yritystä?

Et varmaan haluaisi hukata työaikaa paperitöihin ja byrokratiaan? Onneksi sinun ei tarvitse! Olit sitten ammattikuvaaja tai harrastelija, UKKO.fi:n kautta voit laskuttaa kuvauspalkkiot helposti ilman omaa yritystä. Yksityishenkilönä sinun ei tarvitse miettiä yrityksen kirjanpitoa ja muita paperitöitä.

  • Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
  • Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
  • Saat palkkaa.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen.
  • ei sitoumuksia – aloita jo tänään!

 

UKKO.fi - kilpailu

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Keskity kuvaamiseen

valokuvaaja_haat

Valokuvaajan työhön sisältyy kuvaamisen lisäksi myös asiakkaiden hankkiminen, kuvauksien suunnittelu ja kuvankäsittely. Toki kuvista voi tarjota digikuvien lisäksi mitä erilaisempia kuvatuotteita. Toisinaan työkeikat saattavat venyä pitkiksikin ja usein studiokuvien lisäksi kuvia otetaan eri kohteissa. Onneksi Ukon kautta onnistuu myös matkakorvausten laskutus.

Valokuvaajalle oman työn markkinoinnissa ehdottoman tärkeää on omat nettisivut ja portfolio, jonka avulla potentiaaliset asiakkaat arvioivat haluavatko he juuri sinut kuvaajaksesi tärkeänä päivänään. Keskity siis portfoliosi täydentämiseen ja laskuta kuvauspalkkiot suoraan tilillesi – ilman yritystä!

Ukon kautta laskuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa. Unohda byrokratia ja paperityöt – Rekisteröidy jo tänään!

Miten se toimii?

  1. Tee työt
  2. Luo lasku
  3. Nosta palkka

Tee sitä mitä rakastat ja jätä byrokratia Ukon huoleksi!

Kokemuksia

Sini Juutilainen, Valokuvaaja

”Aloitin freelance-keikoista laskuttamisen tietämättä aiheesta juuri mitään, ja suositusten perusteella päädyin Ukkoon. Vaikka itse haparoin hiukan alussa, auttoi Ukon asiakaspalvelu todella paljon, ja yksinkertainen järjestelmä aukeni lopulta nopeasti. Myös asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä! Voin suositella.

Juha Kauppinen, Freelancer-valokuvaaja

”Olen aktiivisesti käyttänyt useita eri laskutuspalveluja parin vuoden aikana. Nyt muut ovat tipahtaneet pois ja hoidan kaiken laskutuksen Ukon kautta. Homma toimii niin hyvin, että olen siirtänyt mahdollisen yrityksen perustamisen tulevaisuuteen.” Kuvaus työtehtävistä: Freelancer valokuvaaja www.juhakauppinen.com

Laskuta valokuvauspalkkiot helposti ilman omaa yritystä

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja.

Keskity ydinosaamiseesi ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

Liity tästä!

Mikä?

Edullinen ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

LUE LISÄÄ PALVELUSTA

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

KOKEILE PALKKALASKURIA

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti valokuvaajille!

Keskity kuvauskeikkoihin ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

ALA KEVYTYRITTÄJÄKSI