Tule viettämään kanssamme Kevytyrittäjän päivää!

Juhli kanssamme Kevytyrittäjän päivänä!

Vietämme huhtikuun alussa, torstaina 4.4., Kevytyrittäjän päivää, sillä uudenlainen työn tekemisen tapa on tullut Suomeen jäädäkseen.

Kevytyrittäjän päivänä juhlitaan työunelmia ja yrittäjyyshaaveiden toteuttamista. Yhä kasvava joukko osaavia ammattilaisia valitsee joko osa-aikaiseksi tai kokopäiväiseksi työnteon muodokseen kevytyrittäjyyden tai muun epätavallisen työnteon muodon. Tiesitkö, että Suomessa on jo yli 100 000 kevytyrittäjää?

Tämän vuoksi haluamme juhlistaa torstaina 4.4. kaikkien yrittäjämielisten suomalaisten tulevaisuuden työunelmia ja haaveita.

Ukon nimipäivään ajoittuva Kevytyrittäjän päivä järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Pidetään yhdessä huolta siitä, että omien unelmien tavoittelu on jatkossakin helppoa!

Kevytyrittäjän päivän tarkoituksena on

 

  • juhlia työhaaveiden toteutumista,

  • kannustaa kokeilemaan omia yrittäjähaaveita,

  • huomioida työelämän monimuotoisuus,

  • osoittaa, että kevytyrittäjien ja muiden uuden työn tekijöiden joukko on suuri,

  • kiinnittää huomiota uuden työn haasteisiin,

  • herättää keskustelua työelämän muutoksesta.

kevytyrittäjän päivä

Pölyttyykö sinunkin pöytälaatikossasi yrittäjyysunelma?

Huhtikuun alussa vietettävän Kevytyrittäjän päivän kunniaksi kysyimme suomalaisilta, mitä heistä tulee isona – katso videolta, mitä ohikulkijat vastasivat.

Jonain päivänä minusta tulee -kampanjan satoa oheisella videolla sekä kaikissa somekanavissamme!

Katso video!

Yrittäjyys on paitsi trendikästä, myös tärkeää Suomen taloudelle

Yrittäjämyönteisyys on kasvanut merkittävästi erityisesti nuorten ja korkeakoulutettujen keskuudessa − yrittäjämielisten määrä Suomessa on suurin pitkään aikaan.

Myös lähestyvien eduskuntavaalien vuoksi yrittäjyysaiheet ovat olleet pinnalla koko kevään. Olisikin hyvä, jos eduskunnassa selkiytettäisiin ensi vaalikaudella kevytyrittäjien kohtelua ja uudistettaisiin sosiaaliturvajärjestelmää.

Edellä mainituista haasteista huolimatta UKKO.fi-palveluun tulee joka kuukausi yli 2 000 uutta käyttäjää, mikä vastaansanomattomasti kertoo suomalaisten halusta tehdä juuri sitä, mitä eniten rakastavat!  Monille nimenomaan kevytyrittäjyys onkin ensimmäinen askel itsensä työllistämiseen.

Myös suomalaisen yrittäjyyden kasvu lepää itsensätyöllistäjien harteilla. Tilastokeskuksen mukaan työllistävien yrittäjien määrä on laskenut 1990-luvulta lähtien, ainoastaan yksinyrittäjien määrä kasvaa.

“Kevytyrittäjän päivänä haluamme kutsua kaikki juhlimaan Suomessa omaa työunelmaansa toteuttavia ihmisiä. Samalla haluamme kannustaa kaikkia omaa yritysideaa yhä pöytälaatikossa pimittäviä tarttumaan toimeen”, kannustaa toimitusjohtajamme Aleksi Rautavuori.

Me toivomme kaikille rohkeutta tavoitella omia työunelmiaan ja luoda työurastaan oman näköisen tekemällä sitä mitä rakastaa.

Kuten arvoissamekin sanotaan, kannustamme kaikkia kevytyrittäjiä ja muita uuden työn tekijöitä kunnianhimoisiin ja omannäköisiin ratkaisuihin työssä ja elämässä!

Kevytyrittäjyys on merkittävä osa työelämää

Suomalainen työelämä on muuttunut vauhdikkaasti viime vuosina. Omaan nimiin tehty työ on lisääntynyt, digitalisaatio muuttaa tapaa tehdä työtä eikä perinteinen palkkatyö ole kaikille enää itsestäänselvyys tai ainoa vaihtoehto, vaan yhä useampi saa ansioita useasta eri lähteestä.

Itsensä työllistäjien määrä Suomessa kasvaa joka vuosi ja kevytyrittäjyys on noussut merkittäväksi itsensä työllistämisen muodoksi. Suomessa on paljon osaavia ammattilaisia, jotka haluavat hyödyntää omaa tietotaitoaan ja kokemustaan helposti työelämässä.

Toivomme kaikille rohkeutta tavoitella omia unelmiaan. Kannustammekin kevytyrittäjiä ja muita uuden työn tekijöitä kunnianhimoisiin ja omannäköisiin ratkaisuihin työssä ja elämässä.

Juhlista sinäkin kanssamme suomalaisten työunelmia ja rohkeita kevytyrittäjiä Kevytyrittäjän päivänä 4.4.!

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.